ДОБРО НАМ ДОШАО БАБАИВАНИНЧАНИН!
3 posters
Strana 1 od 1
ДОБРО НАМ ДОШАО БАБАИВАНИНЧАНИН!
Данас нам је посебан дан на овом Форуму, јер нам се придружио педесети, јубиларни члан. Представио се као Бабаиванинчанин што нам не говори много, јер у Власу имамо један род, неколико фамилија, који су тога порекла. Сви славе Св.Аранђела и Св.Илију. Овај наш члан је приложио слику, мало ми је познат али ми памћење није јача страна. У сваком случају желим му добродошлицу, па ће бити времена да се упознамо, и да успешно сарађујемо на овим нашим пословима око Пољанице. Зато: срећно земљаче и храбро у настојању да унапредимо рад на Форуму.
Чика Љуба.
Чика Љуба.
Чика Љуба- Admin
- Broj poruka : 250
Godina : 83
Локација : Ниш
Datum upisa : 25.11.2010
Re: ДОБРО НАМ ДОШАО БАБАИВАНИНЧАНИН!
Sa većim zakašnjenjem i ja želim dobrodošlicu našem novom jubilarnom, pedesetom članu, Babaivanincu. Negde sam pročitao naj naziv, čini mi se u knjizi "Poljanica i Klisura" od R. T. Nikolića, ali neznam ništa o toj familiji, kojoj, pretpostavljam pripada ili je u rodu naš novi član.
Moram da primetim i blago prigovorim, bio bi red da svaki novi čaln napiše po nešto o sebi, iz kog je sela rodom makar, bilo šta, jer mnogi su se učlanili a ni reč o sebi nisu napisali. Babaivaninac svakako ima veze sa Poljanicom, i čuli smo za taj naziv, ali mnogi drugi su stavili neke strane pojmove i imena a da ništa o sebi nisu napisali.
TOLIKO; još jednom dobrodošao i želim mu prijatne trenutke na našem forumu.
Aca BPU- Admin
- Broj poruka : 296
Godina : 58
Локација : Avala, Beograd
Datum upisa : 09.03.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu