ОДГОВОР ГРАДА ВРАЊА НА ПИСМО ИЗ ПОЉАНИЦЕ.

Ići dole

ОДГОВОР ГРАДА ВРАЊА НА ПИСМО ИЗ ПОЉАНИЦЕ.

Počalji  Чика Љуба taj Pet Dec 28 2012, 12:51

Након више од два месеца од слања писма и после више узастопних интервенција, 27. децембра 2012. године је стигао какав такав одговор из Службе за односе са јавношћу. Вредност тога одговора процените сами и делујте у складу са сопственим опредељењима. Поздрав свима!
Следи споменути одговор:


Poštovani g-dine Zdravković,
pokušaću da Vam ja u nečemu odgovorim, imajući u vidu da imam najmanje ovlašćenja i nadležnosti da o temama koje Vas zanimaju odgovaram.
Naime:
1. Strategijom razvoja 2010-2019, je posvecene posebna paznja ruralnom razvoju.
Područje koje Vi predstavljate jeste veoma vačno, i projekti dati strategijom jesu prioritetni.
Molim Vas za razumevanje, da je Strategija otvoren dokument, i da planovi mogu da budu promenjeni. Lokalna samouprava nije odustala od razvoja Vašeg kraja. Identičan odgovor se moze primeniti i na Prostorni plan.
2. Slažemo se sa Vašom analizom nekadašnjeg ekonomskog ambijenta, ali isto podvlačimo da lokalna samouprava nije odgovorna za krah velikih sistema, koji su nekad radili i na Vašoj teritoriji.
Naša je namera da podstičemo dalji razvoj poljoprivrede, sa posebnim osvrtom na proizvodnju zdrave hrane. Mi imamo kontakte sa potencijalnim investitorima oko razvoja male privrede, sa
različitom proizvodnjom, i bice nam zadovoljstvo da Vas uključimo u konačne razgovore i dogovore. Mogu da Vam najavim da je jedan od potencijalnih investitora zainteresovan za ulaganje baš u Poljanički kraj. On je zainteresovan za otvaranje pogona za preradu drveta, odnosno Strugare.
3. Sto se tice budzeta, Vi ste (žitelji i predstavnici Poljanice) učestvovali na javnoj raspravi, i verujem da ste tada dobili sva potrebna pojašnjenja.
4. Ponavljamo da razumemo Vašu situaciju, uvažavamo Vaše inicijative i Vaše pravo pre svega da iskažete svoje potrebe. Svi zajedno očekujemo da ćemo u narednom periodu, ostvariti veći deo zacrtanih planova.
Nadam se, da će i drugi, dostaviti odgovore na Vaša pitanja.

Iskreni pozdrav,
Vladica Ranđelović
Grad Vranje
Služba za odnose sa javnošću
[Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]
017.402.344
avatar
Чика Љуба
Admin

Broj poruka : 250
Godina : 77
Локација : Ниш
Datum upisa : 25.11.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu