NIKO NEMA PRAVO DA NAM BRUKA POLJANICU

Ići dole

NIKO NEMA PRAVO DA NAM BRUKA POLJANICU

Počalji  Aca BPU taj Pon Maj 20 2013, 15:20

Već duže vreme se uzdržavam, al iviše se ne može trpeti. Ja stvarno nemam ništa lično protiv nikoga, ali grupa POLJANICA I KLISURA VRANJE" prelazi sve mere. Juče su na toj fb stranici objavili odvratnu sliku na kojoj se štroji ogroman vepar, na živo, bez anestezije. Posle silnih prženica, banica, punjenih paprika, ubijenih vukova, rasčerečenih divljih i pitomih svinja, ovo je kap koja je prelila čašu. Ja znam da to mora neko da radi, jedem i ja meso, ali takve scene ne želim da gledam ni uživo ni bilo kako, uklanjao sam nekoliko puta, ali ona se stalno pojavljuje pa sam tu sliku prijavio fb-u kao neprikladnu. Mislim da su Laboranta upozorili, taman po cenu da se naljuti na mene, jer kad je moj kraj u pitanju, moja zemlja, vera i porodica, tu nema pardona.
Pa da li smo mi Poljaničani toliki krvnici, dušmani i ubuce? Naši stari, ako se neko seća, ranije nisu bili mesožderi, znalo se kad je mesojeđe, nije se u vreme posta pravio roštilj, nsiu se pekli prasići, jagnjići i jarići svaki dan. Pogotovo se to nije demonstriralo javno. Doduše, nikada se nije u ovoj zemlji toliko jelo kao sada, nije se toliko roštiljalo i peklo na ražnjevima, uprkos krizi koju stalno spominju. Svako ima pravo da jede šta hoće, da roštilja i okreće na ražnju, ali ne može, koristeći naziv mog zavičaja, otovrivši stranicu za iživljavanje da pokazuje monstruozne slike na društvenim mrežama. Ne prolazi ni ono "niko te ne tera da gledaš, napusti stranicu", izvinjavam se, radi se o mom kraju, ne želim da se takve stvari prezentuju, da me narod beleži kao pripadnika sredine u kojoj se iživljava nad životinjama.
Poljanica jeste gostoprimiva i gostoljubiva, ali nije fer da neko došavši sa strane srozava njen ugled, ma kakav on bio. Da ne zalazim u druge stvari a ima ih na pretek. Možda su stari i bolesni ljudi po brdima zavisni od nekoga, ja nisam i ne želim da tolerišem. Mislim da sam dovoljno rekao, spočitavno je neko rivalstvo između grupa i stranica, ali ovo nije to, ovo je nešto drugo.
Pozdrav, a vi kažite ako nisam u pravu.
avatar
Aca BPU
Admin

Broj poruka : 296
Godina : 53
Локација : Avala, Beograd
Datum upisa : 09.03.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu